Ватикан зна шта је било прије потопа

Историја је потиснута највећим, дугорочним заташкавањем икад, а Ватикан зна све тајне.

Свијет 18.01.2017 | 22:52
Ватикан зна шта је било прије потопа
Ватикан константно прати небо са телескопом “Луцифер”, док се тајно припрема за долазак њихових ванземаљских господара.

Чини се да они намерно стварају нешто што ће поставити римокатоличку цркву на чело “Новог светског поретка” и званичног обелодањивања ванземаљаца.

Историја је буквално поново написана, а археолошки естаблишмент, као и образовни естаблишмент, би желели да верујемо да су људи пре више хиљада година у раном почетку наше врсте, када смо лупали камење, и једва били у стању да изградимо колибе од блата, истовремено градили невероватне мегалитске структуре које су присутне широм света, а које више сведоче некој  супериорној раси и друштву него људској врсти, супериорној прошлости која је потпуно изигнорисана.

Они који контролишу прошлост контролишу и будућност, и ни једна организација на Земљи нема чвршћу контролу над званичном историјом од Римокатоличке цркве.

Тимоти Алберино, директор и домаћин новог документарца “Труе Легендс: Тхе УнХолy Сее“, говори о доказима да Ватикан стоји иза огромног заташкавања историје пре Потопа.

Они су повезали одређене чињенице и налазе и сада представљају доказ дуге Ватиканове завере да заташка историју света пре потопа и истовремено, припремајући човечанство за долазак њихових свемирских господара, који ће донети другачије јеванђеље.

Wебтрибуне.рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Михаило Микиц

18.01.2017 22:59

Ватикнн је одувјек био и остао центар нецастивог и његови подземних сила које владају за рацун палог андјела и отпадника од Бога са овим пролазним свјетом. Због тога римске Папе све знају. А оно сто незнају римским Папама на уво сапце њихов господар таме, лази, обмане и сваке преваре и непријатељ рода људског од поцетка његовог постојања на земљи. Пали андјео Луцифер или Сатана познатији је у народу по својим злим дјелима као дјаво, враг или сејтан. Какав је господар таме и римски Папа такве су и његове слуге!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БНД

18.01.2017 23:48

Не блати Луцифера без разлога.Ја га гледам у серији "Луцифер" и баш је добар тип.

Name

брацо мој

18.01.2017 23:05

Овај текст се не слазе са стварносцу јер као да га је неко написао ко зиви у двористу Ватикана.Отворите оци и погледајте око себе по осталим дијеловима земље..Католицка црква тоне а и друге хрисцанске цркве тону док се ислам уздизе и полако ал сигурно осваја свијет,милом или силом.Зато не лазите ни себе а ни друге

ОДГОВОРИТЕ
Name

еј, брацо мој

19.01.2017 17:50

Цели свет тоне... у смећу наше цивилизације... све је само питање дана апокалипсе

Name

Па Сна Се

19.01.2017 19:16

Ноа или Ноха је био Србин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.01.2017 18:37

Ноа није био Србин нрмој лупати његова зена је по мајци Српкиња околина Арарата .