Vatikan zna šta je bilo prije potopa

Istorija je potisnuta najvećim, dugoročnim zataškavanjem ikad, a Vatikan zna sve tajne.

Svijet 18.01.2017 | 22:52
Vatikan zna šta je bilo prije potopa
Vatikan konstantno prati nebo sa teleskopom “Lucifer”, dok se tajno priprema za dolazak njihovih vanzemaljskih gospodara.

Čini se da oni namerno stvaraju nešto što će postaviti rimokatoličku crkvu na čelo “Novog svetskog poretka” i zvaničnog obelodanjivanja vanzemaljaca.

Istorija je bukvalno ponovo napisana, a arheološki establišment, kao i obrazovni establišment, bi želeli da verujemo da su ljudi pre više hiljada godina u ranom početku naše vrste, kada smo lupali kamenje, i jedva bili u stanju da izgradimo kolibe od blata, istovremeno gradili neverovatne megalitske strukture koje su prisutne širom sveta, a koje više svedoče nekoj  superiornoj rasi i društvu nego ljudskoj vrsti, superiornoj prošlosti koja je potpuno izignorisana.

Oni koji kontrolišu prošlost kontrolišu i budućnost, i ni jedna organizacija na Zemlji nema čvršću kontrolu nad zvaničnom istorijom od Rimokatoličke crkve.

Timoti Alberino, direktor i domaćin novog dokumentarca “True Legends: The UnHoly See“, govori o dokazima da Vatikan stoji iza ogromnog zataškavanja istorije pre Potopa.

Oni su povezali određene činjenice i nalaze i sada predstavljaju dokaz duge Vatikanove zavere da zataška istoriju sveta pre potopa i istovremeno, pripremajući čovečanstvo za dolazak njihovih svemirskih gospodara, koji će doneti drugačije jevanđelje.

Webtribune.rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Mihailo Mikic

18.01.2017 23:59

Vatiknn je oduvjek bio i ostao centar necastivog i njegovi podzemnih sila koje vladaju za racun palog andjela i otpadnika od Boga sa ovim prolaznim svjetom. Zbog toga rimske Pape sve znaju. A ono sto neznaju rimskim Papama na uvo sapce njihov gospodar tame, lazi, obmane i svake prevare i neprijatelj roda ljudskog od pocetka njegovog postojanja na zemlji. Pali andjeo Lucifer ili Satana poznatiji je u narodu po svojim zlim djelima kao djavo, vrag ili sejtan. Kakav je gospodar tame i rimski Papa takve su i njegove sluge!

ODGOVORITE
Name

BND

19.01.2017 00:48

Ne blati Lucifera bez razloga.Ja ga gledam u seriji "Lucifer" i baš je dobar tip.

Name

braco moj

19.01.2017 00:05

Ovaj tekst se ne slaze sa stvarnoscu jer kao da ga je neko napisao ko zivi u dvoristu Vatikana.Otvorite oci i pogledajte oko sebe po ostalim dijelovima zemlje..Katolicka crkva tone a i druge hriscanske crkve tonu dok se islam uzdize i polako al sigurno osvaja svijet,milom ili silom.Zato ne lazite ni sebe a ni druge

ODGOVORITE
Name

ej, braco moj

19.01.2017 18:50

Celi svet tone... u smeću naše civilizacije... sve je samo pitanje dana apokalipse

Name

Pa Sna Se

19.01.2017 20:16

Noa ili Noha je bio Srbin!

ODGOVORITE
Name

Re

20.01.2017 19:37

Noa nije bio Srbin nrmoj lupati njegova zena je po majci Srpkinja okolina Ararata .