Мурињо дигао руке од Шоа: Сине, ниси ти за Јунајтед!

Имаш до јуна да ме убедиш у супротно... Челси и Тотенхем, наводно, само чекају сигнал да крену у напад...

Фудбал 24.01.2017 | 10:00
Мурињо дигао руке од Шоа: Сине, ниси ти за Јунајтед!
Дуго се навијачи Манчестер јунајтеда питају зашто у тиму нема Лука Шоа и како то да код Жозеа Муриња нема места за момка који је пре две и по године плаћен чак 38.000.000 евра?

Дуго је ова мисао пролазила кроз главе присталица Ђавола и мучила их, посебно јер је Шопоследњи лигашки меч одиграо још 29. октобра, а генерално против Вест Хема 30. новембра, у Лига купу. Угледни дневник Индепендент бавио се овом темом, открио све карте и ставио их на сто. 

Ситуација је јасна - Жозе није задовољан енглеским репрезентативцем и спреман је да га стави на трансфер листу! Мурињо је дуже време згрожен чињеницом да Шо уопште није напредовао, ни у једном сегменту игре. А оно што га посебно згрожава је то што Шо не показује жељу да ствари промени и потруди се да направи корак напред у каријери. 

Мурињо је током ове сезоне обавио неколико разговора са некадашњим бисером Саутемптона, очи у очи. А у последњем је, наводно, Мурињо био јасан - или се поправи, или иди!

Португалац је поручио Шоу да има рок до краја сезоне да га убеди да може да буде играч достојан Јунајтедовог дреса, а дотад ће бити на озбиљним тестовима способности. 

Индепендент пише и да су у ред за куповину већ стали Челси и Тотенхем. Певцима ће много тога зависити од будућности Денија Роуза, кога прате бројни европски великани. Док Челси тражи играча који би се уклопио у систем Антонија Контеа и пружио подршку Маркосу Алонсу. И тако скинуо терет са леђа Цезара Аспиликуете, с обзиром да је Шпанац јако дуго играо принудно на позицији левог бека, сада као штопер, иако по вокацији делује по десном боку.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар