Murinjo digao ruke od Šoa: Sine, nisi ti za Junajted!

Imaš do juna da me ubediš u suprotno... Čelsi i Totenhem, navodno, samo čekaju signal da krenu u napad...

Fudbal 24.01.2017 | 10:00
Murinjo digao ruke od Šoa: Sine, nisi ti za Junajted!
Dugo se navijači Mančester junajteda pitaju zašto u timu nema Luka Šoa i kako to da kod Žozea Murinja nema mesta za momka koji je pre dve i po godine plaćen čak 38.000.000 evra?

Dugo je ova misao prolazila kroz glave pristalica Đavola i mučila ih, posebno jer je Šoposlednji ligaški meč odigrao još 29. oktobra, a generalno protiv Vest Hema 30. novembra, u Liga kupu. Ugledni dnevnik Independent bavio se ovom temom, otkrio sve karte i stavio ih na sto. 

Situacija je jasna - Žoze nije zadovoljan engleskim reprezentativcem i spreman je da ga stavi na transfer listu! Murinjo je duže vreme zgrožen činjenicom da Šo uopšte nije napredovao, ni u jednom segmentu igre. A ono što ga posebno zgrožava je to što Šo ne pokazuje želju da stvari promeni i potrudi se da napravi korak napred u karijeri. 

Murinjo je tokom ove sezone obavio nekoliko razgovora sa nekadašnjim biserom Sautemptona, oči u oči. A u poslednjem je, navodno, Murinjo bio jasan - ili se popravi, ili idi!

Portugalac je poručio Šou da ima rok do kraja sezone da ga ubedi da može da bude igrač dostojan Junajtedovog dresa, a dotad će biti na ozbiljnim testovima sposobnosti. 

Independent piše i da su u red za kupovinu već stali Čelsi i Totenhem. Pevcima će mnogo toga zavisiti od budućnosti Denija Rouza, koga prate brojni evropski velikani. Dok Čelsi traži igrača koji bi se uklopio u sistem Antonija Kontea i pružio podršku Markosu Alonsu. I tako skinuo teret sa leđa Cezara Aspilikuete, s obzirom da je Španac jako dugo igrao prinudno na poziciji levog beka, sada kao štoper, iako po vokaciji deluje po desnom boku.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar