"Слога" из Горњег Црњелова најбоља

Традиционална бијељинска спортска манифестација “Зимска лига у малом фудбалу” завршена је вечерас побједом екипе "Слога" из Горњег Црњелова. Најуспјешније екипе као и појединци добили су вриједне награде, а овим такмичењем, организатори кажу, буде успавани спортски дух у Семберији.

Република Српска 17.01.2017 | 22:46
"Слога" из Горњег Црњелова најбоља
Добром игром и резултатом 3-0 екипа "Слоге" из Горњег Црњелова побиједила је у малом фудбалу играче екипе "Нова Банка".

Традиционална спортска манифестација ове године окупила је 70 екипа свих узрасних категорија, а највећи одзив био је међу фудбалским клубовима нижих лига Семберије. Учесници задовољни игром, али не и одзивом публике.

“Ја памтим и боље дане овог турнира. У назад шест, седам година било је више и публике и екипа, мислим да су овај турнир довели на ниске гране", рекао је играч побједничке екипе Дејан Павловић.

Иако су Градска борачка организација Бијељине и Градски фудбалски савез настојали да Зимска лига у малом фудбалу ове године окупи што више такмичарских екипа и што више гледалаца то се није нажалост остварило.

"Ове године имали смо 70 такмичарских екипа, али смо имали имали пех због хладноће, па је био мањи одзив публике, али прави љубитељи фудбала су имали шта да виде јер имамо велики број добрих играча и ове године", каже предсједник Борачке организације у Бијељини Миодраг Стевановић.

Из Градске управе истичу да Борачка организација овог града не може сама да организује овако значајан турнир на високом нивоу.

"Обавеза Управе града Бијељина је да сљедеће године бољом организацијом вратимо стари сјај овом турниру", јасан је предсједник Скупштине града Славиша Марковић.

Како год, присутни љубитељи малог фудбала уживали су у овом традиционалном такмичењу. Док су награде за најуспјешније обезбјеђене од котизација и симболичне цијене улазница.



БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар