"Sloga" iz Gornjeg Crnjelova najbolja

Tradicionalna bijeljinska sportska manifestacija “Zimska liga u malom fudbalu” završena je večeras pobjedom ekipe "Sloga" iz Gornjeg Crnjelova. Najuspješnije ekipe kao i pojedinci dobili su vrijedne nagrade, a ovim takmičenjem, organizatori kažu, bude uspavani sportski duh u Semberiji.

Republika Srpska 17.01.2017 | 22:46
"Sloga" iz Gornjeg Crnjelova najbolja
Dobrom igrom i rezultatom 3-0 ekipa "Sloge" iz Gornjeg Crnjelova pobijedila je u malom fudbalu igrače ekipe "Nova Banka".

Tradicionalna sportska manifestacija ove godine okupila je 70 ekipa svih uzrasnih kategorija, a najveći odziv bio je među fudbalskim klubovima nižih liga Semberije. Učesnici zadovoljni igrom, ali ne i odzivom publike.

“Ja pamtim i bolje dane ovog turnira. U nazad šest, sedam godina bilo je više i publike i ekipa, mislim da su ovaj turnir doveli na niske grane", rekao je igrač pobjedničke ekipe Dejan Pavlović.

Iako su Gradska boračka organizacija Bijeljine i Gradski fudbalski savez nastojali da Zimska liga u malom fudbalu ove godine okupi što više takmičarskih ekipa i što više gledalaca to se nije nažalost ostvarilo.

"Ove godine imali smo 70 takmičarskih ekipa, ali smo imali imali peh zbog hladnoće, pa je bio manji odziv publike, ali pravi ljubitelji fudbala su imali šta da vide jer imamo veliki broj dobrih igrača i ove godine", kaže predsjednik Boračke organizacije u Bijeljini Miodrag Stevanović.

Iz Gradske uprave ističu da Boračka organizacija ovog grada ne može sama da organizuje ovako značajan turnir na visokom nivou.

"Obaveza Uprave grada Bijeljina je da sljedeće godine boljom organizacijom vratimo stari sjaj ovom turniru", jasan je predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković.

Kako god, prisutni ljubitelji malog fudbala uživali su u ovom tradicionalnom takmičenju. Dok su nagrade za najuspješnije obezbjeđene od kotizacija i simbolične cijene ulaznica.



BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar