Кренуо ''медијски рат'': Терзићева реплика Партизану...!

Комшије, зашто се љутите на мене? Ви сте други клуб по важности на овим просторима... “Жао ми је што су избачени из УЕФА такмичења и искрено се надам да ће ЦАС у Лозани уважити њихову жалбу“, поручио је директор Звезде.

Фудбал 18.01.2017 | 08:30
Кренуо ''медијски рат'': Терзићева реплика Партизану...!
Тако је то када су у питању односи Црвене звезде и Партизана. Довољна је и искра да запали велики медијски рат. После интервјуа првог оперативца Звезде Звездана Терзића, огласио се један од потпредседник црно – белих Владимир Вулетић...

Међутим, одмах је уследила реплика Звездана Терзића. Он је у изјави достављеној МОЗЗАРТ Спорту поручио да људи из вечитог ривала немају разлога да се љуте на њега, односно да му је жао што је УЕФА суспендовала Партизан.

„Не разумем зашто се љуте у Партизану. Па сами су рекли да су имали потписан споразум о репрограму пореског дуга па су га сами раскинули и накнадно потписали нови. У моменту УЕФА мониторинга га нису имали због њихове такве одлуке. Због тога су суспендовани од стране Уефа, значи не због недостатка новца већ због административне греске. То су они рекли, а не ја. Не разумем зашто се на мене љуте. Мени је жао што су избачени из УЕФА такмицења и искрено се надам да це ЦАС у Лозани уваЖити њихову залбу. Али су се сами без потребе упетљали у проблем.“, поручио је Терзић.

Он је рекао да су односи два клуба добри, са тенденцијом да буду још бољи.

„ Са руководством Партизана имамо коректан однос, као сто и прилици да га имамо са клубом који је по важности други клуб на овим просторима, и трудићемо се да те односе подижемо на још виши ниво а све у циљу развоја српског спорта“, рекао је Терзић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар