Krenuo ''medijski rat'': Terzićeva replika Partizanu...!

Komšije, zašto se ljutite na mene? Vi ste drugi klub po važnosti na ovim prostorima... “Žao mi je što su izbačeni iz UEFA takmičenja i iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvažiti njihovu žalbu“, poručio je direktor Zvezde.

Fudbal 18.01.2017 | 08:30
Krenuo ''medijski rat'': Terzićeva replika Partizanu...!
Tako je to kada su u pitanju odnosi Crvene zvezde i Partizana. Dovoljna je i iskra da zapali veliki medijski rat. Posle intervjua prvog operativca Zvezde Zvezdana Terzića, oglasio se jedan od potpredsednik crno – belih Vladimir Vuletić...

Međutim, odmah je usledila replika Zvezdana Terzića. On je u izjavi dostavljenoj MOZZART Sportu poručio da ljudi iz večitog rivala nemaju razloga da se ljute na njega, odnosno da mu je žao što je UEFA suspendovala Partizan.

„Ne razumem zašto se ljute u Partizanu. Pa sami su rekli da su imali potpisan sporazum o reprogramu poreskog duga pa su ga sami raskinuli i naknadno potpisali novi. U momentu UEFA monitoringa ga nisu imali zbog njihove takve odluke. Zbog toga su suspendovani od strane Uefa, znači ne zbog nedostatka novca već zbog administrativne greske. To su oni rekli, a ne ja. Ne razumem zašto se na mene ljute. Meni je žao što su izbačeni iz UEFA takmicenja i iskreno se nadam da ce CAS u Lozani uvaŽiti njihovu zalbu. Ali su se sami bez potrebe upetljali u problem.“, poručio je Terzić.

On je rekao da su odnosi dva kluba dobri, sa tendencijom da budu još bolji.

„ Sa rukovodstvom Partizana imamo korektan odnos, kao sto i prilici da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima, i trudićemo se da te odnose podižemo na još viši nivo a sve u cilju razvoja srpskog sporta“, rekao je Terzić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar