Леонардо је стигао, чекају га бонуси! Ђурђић не иде на припреме Партизана!

Вујадиновић до краја прве фазе припрема! Бразилац сутра на медицинским тестовима, а у четвртак иде у Словенију. Никола Ђурђић не иде на припреме Партизана! Божинов има понуду са истока! Марко Николић у Порторож води 27 фудбалера...

Фудбал 17.01.2017 | 22:50
Леонардо је стигао, чекају га бонуси! Ђурђић не иде на припреме Партизана!
Обећао је да ће се вратити и - ево га. Вратио се. Леонардо да Силва Соза стигао је данас у Београд и биће на располагању тренеру Марку Николићу за први део припрема у словеначком Порторожу.

Први стрелац Суперлиге стигао је из Бразила у Србију после продуженог одмора, који је, као награду за добре партије у првом делу сезоне добио од спортског диркетора Ивице Илијева. Данас није тренирао, неће ни сутра, јер га очекују обавезни лекарски тестови, којим су прошле седмице били подвргнути његови саиграчи, како би се утврдио степен физичке спреме.

Леонардо ће свакако у четвртак путовати са остатком екипе у Порторож, али се очекује да пре тога Евертон Луиз и он потпишу анексе уговора којим би, како је и најављено, добили веће бонусе за голове, асистенције и освојене трофеје. Руку на срце, постоји могућност да тај посао буде завршен и по повракту из Словеније.

С друге стране, у Хумској 1 пажљиво прате ситуацију око Николе Вујадиновића. Њихов први пик за позицију штопера налази се и даље у Кини, међутим, још није раскинуо уговор са Пекинг Ентерпрајзом, који - засад - одбија да га пусти без обештећења. Вујадиновић жели само у Партизан, постигао је и начелан споразум са руководиоцима клуба, али време пролази...

Ако до краја прве фазе припрема у Словенији овај посао не буде реализован, постоји могућност да се Парни ваљак окрене другом решењу, а као алтернатива се помињао Марко Симић, доскорашњи штопер Хапоела из Тел Авива.

Статус Никола Ђурђића у Партизану је запечаћен. Искусни нападач по свему судећи завршио је мисију на Топчидерском брду, пошто је стручни штаб предвођен Марком Николићем, одлучио да га не води на први део припрема у словеначки Порторож.

МОЗЗАРТ Спорту је у клубу из Хумске 1 потврђено да се Ђурђић не налази на списку путника који ће се у четвртак запутити на јадранско приморје. То даље значи да ће извесно променити средину у зимском прелазном року, остаје само да се види да ли у виду позајмице (распитивао се италијански Кјево) или откупа уговора (жели га један дански прволигаш).

Подсетимо, Ђурђић је летос стигао међу црно-беле као велико појачање из немачког Аузбурга, међутим, није оправдао очекивања. Одиграо је 17 утакмица, дао један и наместио два гола, а с обзиром да је управа Партизана довела Леандреа Тавамбу и да у шпицу има још Уроша Ђурђевића, те младе снаге попут Душана Влаховића, Ђорђа Јовановића и Саве Петрова, јасно је да је растанак са некадашњим репрезентативцем известан.

Наравно, ту је и Валери Божинов, кога жели један клуб из Јапана. Бугарин има дозволу да напусти клуб, из Партизана тврде само уколико Азијати плате обештећење. С друге стране,Божинов се добро осећа у Србији и без обзира што му уговор истиче на лето, жели да га одради до краја. Упркос конкуренцији.

Тренер Марко Николић ће у Порторож одвести 24 фудбалера и тројицу голмана, а како кадар Партизана трентно броји 30 играча, јасно је да ће, осим Никола Ђурђића, још двојица морати да остану у Београду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар