Можда није све у ''лови'': Оскар већ жали што је напустио Челси!

Европа је и даље шокирана због Оскаровог рекордног трансфера од 70,4 милиона евра, навијачи Челсија неће преболети његов одлазак, а сада изгледа, да и сам Бразилац жали што је напустио клуб из Лондона и што је отишао у Кину.

Фудбал 21.01.2017 | 14:00
Можда није све у ''лови'': Оскар већ жали што је напустио Челси!
На добитку су били и “плавци”, као и сам Оскар. Ипак се радило о великој своти новца, па би енглески клуб требало да буде задовољан и ако је изгубио играча.

Прошло је скоро месец дана од његовог доласка у Кину, али је јавност сада шокирана једном информацијом. Оскар још није ни обукао дрес кинеског клуба, а прича се да је својим пријатељима признао како није задовољан и да би се вратио у Европу.

Навијачи Шангаја су га дочекали на аеродрому, насмејани, са дресовима, папирима и оловкама у рукама и спремним телефонима за “селфи” са својим новим љубимцем... Док је Оскар изгледао тужно и разочарано јер је донео овакву одлуку.

Тешко је очекивати да ће се вратити у неком кратком периоду на стари континент, али је врло могуће да ће на лето, ‘’плавци’’ покушати да га врате и исправе његову грешку.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар