Možda nije sve u ''lovi'': Oskar već žali što je napustio Čelsi!

Evropa je i dalje šokirana zbog Oskarovog rekordnog transfera od 70,4 miliona evra, navijači Čelsija neće preboleti njegov odlazak, a sada izgleda, da i sam Brazilac žali što je napustio klub iz Londona i što je otišao u Kinu.

Fudbal 21.01.2017 | 14:00
Možda nije sve u ''lovi'': Oskar već žali što je napustio Čelsi!
Na dobitku su bili i “plavci”, kao i sam Oskar. Ipak se radilo o velikoj svoti novca, pa bi engleski klub trebalo da bude zadovoljan i ako je izgubio igrača.

Prošlo je skoro mesec dana od njegovog dolaska u Kinu, ali je javnost sada šokirana jednom informacijom. Oskar još nije ni obukao dres kineskog kluba, a priča se da je svojim prijateljima priznao kako nije zadovoljan i da bi se vratio u Evropu.

Navijači Šangaja su ga dočekali na aerodromu, nasmejani, sa dresovima, papirima i olovkama u rukama i spremnim telefonima za “selfi” sa svojim novim ljubimcem... Dok je Oskar izgledao tužno i razočarano jer je doneo ovakvu odluku.

Teško je očekivati da će se vratiti u nekom kratkom periodu na stari kontinent, ali je vrlo moguće da će na leto, ‘’plavci’’ pokušati da ga vrate i isprave njegovu grešku.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar