Звезда је Бабунском понудила позајмицу!

Македонски везиста можда, ипак, остане члан црвено-белих...

Фудбал 21.01.2017 | 10:00
Звезда је Бабунском понудила позајмицу!
Да ли ће доћи до преокрета у случају Давида Бабунској и Црвене звезде? Могуће је...

Генерални директор црвено-белих, Звездан Терзић, у опширном интервјуу за навијачки сајт "РСБ" рекао је, између осталог, да је македонском репрезентативцу понуђено да оде на позајмицу до краја сезоне.

Подсетимо, бивши ђак Барселонине школе најавио је одлазак из клуба незадовољан минутажом и чињеницом да му тренер Миодраг Божовић није пружио довољно прилика да се докаже.

Терзић је открио да има другачије мишљење од тренера и да је зато покушао да убеди младог фудбалера да, ипак, не раскида уговор.

"То је ствар где смо имали различита мишљења. Не кажем да сам ја у праву, али ја мислим да Давид Бабунски заслужује већу шансу. Миодраг Божовић мисли другачије. Не кажем да сам ја бољи познавалац фудбала од њега. Има негде где ја нисам веровао, а где је он веровао па је он испао у праву. Додуше не могу да грешим душу, биле су две утакмице које је Давид одиграо где је мени Миодраг Божовић прокоментарисао са правом да је лоше одиграо. То су две Куп утакмице - на 'Маракани' против БСК Борче и у Челареву, где је стварно био лош. Сваки тренер има своју фудбалску филозофију и своје виђење. Он њега није видео у томе", објаснио је Терзић.

Иако се јавним писмом праткично опростио од црвено-белих, Бабунски би можда могао и да остане члан Црвене звезде.

"Обавио сам дуг разговор са Бабунским и убеђивао га. То се једноставно тако намести... Фергусон је пустио Погбу... Рекао сам Давиду: 'Божовић тебе не види. Не значи да сам ја у праву, али он те у овом тренутку не види у тиму и то прихвати. Мислим да је најбоља варијанта да одеш негде на позајмицу и да останеш Звездин играч'. Тешко је у његовој глави сада то преломити. Било је и да дође из Барселоне у Звезду, а замисли сада из Звезде у Раднички из Ниша, на пример. Тешко је то сад преломити после девет и по година Ла Масије", рекао је Терзић и додао:

"Он је данас отишао авионом назад за Барселону. Рекао сам му 'немој да ми кажеш ни да, ни не. Остао си недоречен. Ниси се доказао ни себи, ни звездашкој јавности. Само си наговестио велики таленат. Проћи ће шест месеци, па се врати назад и докажи и Миодрагу Божовићу и себи и навијачима да јеси играч за Црвену звезду'. А, са друге стране, не могу да кажем да је Миодраг Божовић погрешио. Није он сада 'вау, једе живу децу'. Он је показао да има идеју, да има креативност, али није показао да има моћ, експлозивност. Не може да 'згази', али мислим да је заслужио већу шансу".

Хоће ли доћи до преокрета, видећемо...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар