Видео - АО: Клижан неће по лијепом памтити Вавринку...!

Мартин Клижан неће по лепом памтити овогодишњи Аустралијан опен, осим тесног пораза од Стена Вавринке, доживео је и ударац на незгодно место.

Тенис 17.01.2017 | 09:15
Видео - АО: Клижан неће по лијепом памтити Вавринку...!
Четврти фаворит је "сломио" Словака после троипочасовног маратона у пет сетова, а један од "кључних" детаља догодио се у петом сету.

При резултату 4:4, Вавринка је ухватио један волеј и погодио Клижана право у међуножје, што је изгледало изузетно болно.

Словак је имао 30:15 на сервис ривала, али је после лошег напада на мрежу одустао и чекао да Вавринка поентира, међутим, од целог терена погодио је баш у њега.

Швајцарац је одмах прешао преко мреже да провери противника и да му се извини, па је све прошло врло коректно с обе стране.

"Тренутак је био необичан. Постоје играчи који у таквим ситуацијама желе да те заварају, ја престанем да играм, а они само подметну рекет и освоје поен. Већ сам промашио један лак ударац и било ми је најважније да убацим лоптицу по средини терена. Жао ми је што сам га погодио у незгодно место. Мислим да је на крају све било у реду са њим", рекао јеВавринка.

Вавринка је у финишу сета искористио исцрпљеност Клижана, те са два брејка прошао даље.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар