Video - AO: Kližan neće po lijepom pamtiti Vavrinku...!

Martin Kližan neće po lepom pamtiti ovogodišnji Australijan open, osim tesnog poraza od Stena Vavrinke, doživeo je i udarac na nezgodno mesto.

Tenis 17.01.2017 | 09:15
Video - AO: Kližan neće po lijepom pamtiti Vavrinku...!
Četvrti favorit je "slomio" Slovaka posle troipočasovnog maratona u pet setova, a jedan od "ključnih" detalja dogodio se u petom setu.

Pri rezultatu 4:4, Vavrinka je uhvatio jedan volej i pogodio Kližana pravo u međunožje, što je izgledalo izuzetno bolno.

Slovak je imao 30:15 na servis rivala, ali je posle lošeg napada na mrežu odustao i čekao da Vavrinka poentira, međutim, od celog terena pogodio je baš u njega.

Švajcarac je odmah prešao preko mreže da proveri protivnika i da mu se izvini, pa je sve prošlo vrlo korektno s obe strane.

"Trenutak je bio neobičan. Postoje igrači koji u takvim situacijama žele da te zavaraju, ja prestanem da igram, a oni samo podmetnu reket i osvoje poen. Već sam promašio jedan lak udarac i bilo mi je najvažnije da ubacim lopticu po sredini terena. Žao mi je što sam ga pogodio u nezgodno mesto. Mislim da je na kraju sve bilo u redu sa njim", rekao jeVavrinka.

Vavrinka je u finišu seta iskoristio iscrpljenost Kližana, te sa dva brejka prošao dalje.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar