Радоњић прави чудо са оним што има!

Звезда игра с највише срца, с ножем у зубима! Андреа Менегин, син чувеног Дина Менегина, данас коментатор Евролиге и Фоx Спортса, дао је интервју за италијанске медије у ком је говорио о Евролиги, а посебно је ставио акценат на Звезду и Бамберг.

Кошарка 18.01.2017 | 11:45
Радоњић прави чудо са оним што има!
Андреа Менегин никада није успео да оствари каријеру попут свог славног оца, али је имао неколико великих успеха попут освајања Европског првенства 1999. године. Сада ради као коментатор Евролиге и Фоx Спортса, а у разговору дотакао се актуелне сезоне у најјачем европском такмичењу. 

Најјачи утисак на њега оставили су Црвена звезда и Бросе Бамберг.

"ЦСКА, Реал Мадрид и Олимпијакос су потврда квалитета, а полу-разочарање је за мене Фенербахче. Могу да кажем да Звезда и Бамберг са Радоњићем и Тринкијеријем праве чудо са оним чим располажу и можда су Немци најбоља екипа за гледање. Играју срцем, добро се бране, и играју организовано и у одбрани и у нападу, иако можда нису талентовани као остале екипе. Видети их испред других, упркос несрећним поразима и поразима због судијских одлука је веома лепо".

Имао је Менегин лепе речи и за игру ЦСКА, нахвалио је Луку Дончића, а Звезду је описао као ратнички тим.

"Рекао бих да је Црвена звезда мање талентован тим од осталих, али то екипа која игра са највише срца, са ножем у зубима", јасно је описао Менегин шта мисли о екипи која заиста чини чуда ове сезоне.

Црвено-бели после 17 одиграних кола имају скор од девет победа и осам пораза и налазе се на седмој позицији на табели.

Заиста, с ножем у зубима...

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар