Radonjić pravi čudo sa onim što ima!

Zvezda igra s najviše srca, s nožem u zubima! Andrea Menegin, sin čuvenog Dina Menegina, danas komentator Evrolige i Fox Sportsa, dao je intervju za italijanske medije u kom je govorio o Evroligi, a posebno je stavio akcenat na Zvezdu i Bamberg.

Košarka 18.01.2017 | 11:45
Radonjić pravi čudo sa onim što ima!
Andrea Menegin nikada nije uspeo da ostvari karijeru poput svog slavnog oca, ali je imao nekoliko velikih uspeha poput osvajanja Evropskog prvenstva 1999. godine. Sada radi kao komentator Evrolige i Fox Sportsa, a u razgovoru dotakao se aktuelne sezone u najjačem evropskom takmičenju. 

Najjači utisak na njega ostavili su Crvena zvezda i Brose Bamberg.

"CSKA, Real Madrid i Olimpijakos su potvrda kvaliteta, a polu-razočaranje je za mene Fenerbahče. Mogu da kažem da Zvezda i Bamberg sa Radonjićem i Trinkijerijem prave čudo sa onim čim raspolažu i možda su Nemci najbolja ekipa za gledanje. Igraju srcem, dobro se brane, i igraju organizovano i u odbrani i u napadu, iako možda nisu talentovani kao ostale ekipe. Videti ih ispred drugih, uprkos nesrećnim porazima i porazima zbog sudijskih odluka je veoma lepo".

Imao je Menegin lepe reči i za igru CSKA, nahvalio je Luku Dončića, a Zvezdu je opisao kao ratnički tim.

"Rekao bih da je Crvena zvezda manje talentovan tim od ostalih, ali to ekipa koja igra sa najviše srca, sa nožem u zubima", jasno je opisao Menegin šta misli o ekipi koja zaista čini čuda ove sezone.

Crveno-beli posle 17 odigranih kola imaju skor od devet pobeda i osam poraza i nalaze se na sedmoj poziciji na tabeli.

Zaista, s nožem u zubima...

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar