Бахато - Кинези нападају и Манчестер јунајтед!

Шандонг Луненг би да пазари на Олд Трафорду!

Фудбал 19.01.2017 | 21:30
Бахато - Кинези нападају и Манчестер јунајтед!
Бар у Манчестер јунајтеду не би смели много да се буне. Јер баш они су пример богате аристократије која купује најбоље из целога свега. Додуше, Манчестер је бар клуб са једнако богатом традицијом. Истински великан фудбала. Кинези за сада имају само новац. Толико да сада помало арогантно крећу баш на гиганта са Театра снова. И искусног Ешлија Јанга, кога је Шандонд Луненг идентификовао као идеално појачање за наредну сезону.

Тачније, учинио је то шеф струке кинеског клуба, чувени Феликс Магат, један од најтежих људи у тренерској професији. Познат као ауторитаран тип, који воли када играчи ћуте и слушају. У Кини вероватно ужива. Али треба му и квалитет. И то баш онај који се не плаши ни да одере колена зарад дефанзиве ако треба. Отуд Јанг и отуд масан чек на чак 10.000.000 фунти годишње, односно 11.400.000 евра само на име плате.

Ешлију Јангу већ је 31 година, ове сезоне одиграо је само десет утакмица за Јунајтед, свега два пута је био у стартних 11 у Премијер лиги. Додуше, клуб је до сада одбијао и да саслуша понуде удварача, међу којима су се највише истицали Вест Бромвич Албион, Кристал Палас, Барнли и Вотфорд.

Јанг ипак није убеђен у решеност клуба да га задржи на дуге стазе. Очијука потенцијалним купцима. У Шандонгу друштво би му правили Грацијано Пеле и Папис Сисе. Само треба да их погодиш у главу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар