Севиља и Сампаоли доводе још једног сјајног голгетера?!

Јоветић, Бен Једер, Вијето и - Рашфорд! Млади енглески нападач у последње време не добија Мурињову пажњу, па се позајмица помиње као реална опција.

Фудбал 17.01.2017 | 11:30
Севиља и Сампаоли доводе још једног сјајног голгетера?!
Прошле сезоне Маркус Рашфорд био је проглашен откровењем Манчестер јунајтеда и јединим зраком сунца у тами која је захватила Театар снова, а ове зиме могао би да оде на позајмицу како би добио жељено време на терену. 

Због тога се последњих дана све више шушка о томе да би Рашфорд могао шестомесечно школовање у - Севиљу! 

Тако бар тврди британски таблоид Сан, који иначе често располаже са добрим информацијама са трансфер пијаце. Хорхе Сампаоли је, наводно, озбиљно загрејан да на стадион Рамон Санчез Пизхуан доведе још једног голгетера после Стевана Јоветића, а саставу већ има Лусијана Вијета и Висама Бен Једера.

Међутим, како Јоветић може подједнако добро да покрије место на левом крилу, за Рашфорда би могло да буде места у првом тиму Севиље. Посебно јер клуб из Андалузије чекају озбиљно изазови на свим меридијанима - од Европе до Примере. 

Рашфорд је од последњих девет утакмица у свим такмичењима одиграо само три, а иако га Мурињо види као идеалну замену за Вејна Рунија, у овом тренутку за њега нема места. 

Вест Хем је такође заинтересован за Рашфорда, али се веће шансе дају Севиљи. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар