Sevilja i Sampaoli dovode još jednog sjajnog golgetera?!

Jovetić, Ben Jeder, Vijeto i - Rašford! Mladi engleski napadač u poslednje vreme ne dobija Murinjovu pažnju, pa se pozajmica pominje kao realna opcija.

Fudbal 17.01.2017 | 11:30
Sevilja i Sampaoli dovode još jednog sjajnog golgetera?!
Prošle sezone Markus Rašford bio je proglašen otkrovenjem Mančester junajteda i jedinim zrakom sunca u tami koja je zahvatila Teatar snova, a ove zime mogao bi da ode na pozajmicu kako bi dobio željeno vreme na terenu. 

Zbog toga se poslednjih dana sve više šuška o tome da bi Rašford mogao šestomesečno školovanje u - Sevilju! 

Tako bar tvrdi britanski tabloid San, koji inače često raspolaže sa dobrim informacijama sa transfer pijace. Horhe Sampaoli je, navodno, ozbiljno zagrejan da na stadion Ramon Sančez Pizhuan dovede još jednog golgetera posle Stevana Jovetića, a sastavu već ima Lusijana Vijeta i Visama Ben Jedera.

Međutim, kako Jovetić može podjednako dobro da pokrije mesto na levom krilu, za Rašforda bi moglo da bude mesta u prvom timu Sevilje. Posebno jer klub iz Andaluzije čekaju ozbiljno izazovi na svim meridijanima - od Evrope do Primere. 

Rašford je od poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima odigrao samo tri, a iako ga Murinjo vidi kao idealnu zamenu za Vejna Runija, u ovom trenutku za njega nema mesta. 

Vest Hem je takođe zainteresovan za Rašforda, ali se veće šanse daju Sevilji. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar