Заза у потрази за формом - сљедећа станица Шпанија!

Симоне Заза цепао је мреже у дресу Сасуола и зарадио трансфер у Јувентус. Од тада...

Фудбал 17.01.2017 | 09:00
Заза у потрази за формом - сљедећа станица Шпанија!
Тај 21 гол на 69 утакмица за Сасуоло, од 2013. до 2015. године, било је довољно за трансфер у Јувентус, али ништа више од тога.

Потрага Симонеа Зазе, пре свега за загубљеном формом, а онда и места где би она могла да буде пронађена, наставила се другом позајмицом у овој сезони.

Након што повремени италијански репрезентативац није пронашао себе у Вест Хему (11 утакмица, 0 голова), дошао је ред да се опроба и у Шпанији.

Заза је играч Јувентуса, а на позајмицу у Вест Хем је дошао прошлог лета. Он се, међутим, није снашао у Лондону, где је одиграо 11 мечева, а није постигао ниједан гол. Према договору два клуба, он је могао да постане члан "чекићара" да је одиграо 14 мечева, а пошто није, био је слободан да пређе у Валенсију.

"Валенсија је потписала уговор о позајмици са Јувентусом до краја сезоне. Играч је прешао лекарске прегледе и потписао је уговор у недељу. Он ће бити играч Валенсије до краја сезоне, са могућношћу да га клуб откупи", наводи се у саопштењу шпанског клуба.

Овај 25-годишњи играч наступао је 16 пута за репрезентацију Италије. Са Јувентусом је освајао италијанску титулу, куп и супер куп. У каријери је играо и за Аталанту, Сампдорију, Јуве Стабију, Вијаређо, Асколи и Сасуоло.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар