Zaza u potrazi za formom - sljedeća stanica Španija!

Simone Zaza cepao je mreže u dresu Sasuola i zaradio transfer u Juventus. Od tada...

Fudbal 17.01.2017 | 09:00
Zaza u potrazi za formom - sljedeća stanica Španija!
Taj 21 gol na 69 utakmica za Sasuolo, od 2013. do 2015. godine, bilo je dovoljno za transfer u Juventus, ali ništa više od toga.

Potraga Simonea Zaze, pre svega za zagubljenom formom, a onda i mesta gde bi ona mogla da bude pronađena, nastavila se drugom pozajmicom u ovoj sezoni.

Nakon što povremeni italijanski reprezentativac nije pronašao sebe u Vest Hemu (11 utakmica, 0 golova), došao je red da se oproba i u Španiji.

Zaza je igrač Juventusa, a na pozajmicu u Vest Hem je došao prošlog leta. On se, međutim, nije snašao u Londonu, gde je odigrao 11 mečeva, a nije postigao nijedan gol. Prema dogovoru dva kluba, on je mogao da postane član "čekićara" da je odigrao 14 mečeva, a pošto nije, bio je slobodan da pređe u Valensiju.

"Valensija je potpisala ugovor o pozajmici sa Juventusom do kraja sezone. Igrač je prešao lekarske preglede i potpisao je ugovor u nedelju. On će biti igrač Valensije do kraja sezone, sa mogućnošću da ga klub otkupi", navodi se u saopštenju španskog kluba.

Ovaj 25-godišnji igrač nastupao je 16 puta za reprezentaciju Italije. Sa Juventusom je osvajao italijansku titulu, kup i super kup. U karijeri je igrao i za Atalantu, Sampdoriju, Juve Stabiju, Vijaređo, Askoli i Sasuolo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar