Николић: Не мијењамо амбиције због суспензије УЕФА-е!

"Имам уверавања да ће одлука да буде преиначена и да ћемо играти Европу", каже тренер Партизана.

Фудбал 16.01.2017 | 18:30
Николић: Не мијењамо амбиције због суспензије УЕФА-е!
Партизан у Европи, да или не?

После казне УЕФА, црни облаци су се надвили над Хумском и неизвесност - хоће ли црно-бели следеће јесени играти на међународној сцени. Тренер Марко Николић поручује да хоће.

„Нисам упознат са детаљима, бавим се тренажним процесом. Имам уверавања да ће одлука да буде преиначена и да ћемо играти Европу. Нема разлога да мислим другачије“, истиче Николић у разговору за Спортски журнал.

Поменута казна покренула је бројна питања па и оно - да ли ће Партизан продати најбоље фудбалере Леонарда и Евертона и подићи ручну у шампионској трци.

„Не мењамо амбиције“, не оставља ни грам сумње Николић.

Његов тим тренира и по два дана дневно, а упркос зими и леду комбинује се рад с лоптом на вештачкој трави и трчање у Кошутњаку. У четвртак следи и селидба у Порторож на седмодневне припреме.

„На пут ће 27 играча, укључујући и тројицу голмана. Нисам пратио какво је време у Словенији, учинићу то два дана пред полазак. Сигурно је топлије него овде“, закључио је Марко Николић.

Тренер Партризана је поручио да најбољи играч Леонардо сутра стиже из Бразила, као и да неће пустити на позајмицу у друге клубове најталентованије фудбалере црно-белих. Радије ће их, како каже, проследити у Телоптик.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар