Nikolić: Ne mijenjamo ambicije zbog suspenzije UEFA-e!

"Imam uveravanja da će odluka da bude preinačena i da ćemo igrati Evropu", kaže trener Partizana.

Fudbal 16.01.2017 | 18:30
Nikolić: Ne mijenjamo ambicije zbog suspenzije UEFA-e!
Partizan u Evropi, da ili ne?

Posle kazne UEFA, crni oblaci su se nadvili nad Humskom i neizvesnost - hoće li crno-beli sledeće jeseni igrati na međunarodnoj sceni. Trener Marko Nikolić poručuje da hoće.

„Nisam upoznat sa detaljima, bavim se trenažnim procesom. Imam uveravanja da će odluka da bude preinačena i da ćemo igrati Evropu. Nema razloga da mislim drugačije“, ističe Nikolić u razgovoru za Sportski žurnal.

Pomenuta kazna pokrenula je brojna pitanja pa i ono - da li će Partizan prodati najbolje fudbalere Leonarda i Evertona i podići ručnu u šampionskoj trci.

„Ne menjamo ambicije“, ne ostavlja ni gram sumnje Nikolić.

Njegov tim trenira i po dva dana dnevno, a uprkos zimi i ledu kombinuje se rad s loptom na veštačkoj travi i trčanje u Košutnjaku. U četvrtak sledi i selidba u Portorož na sedmodnevne pripreme.

„Na put će 27 igrača, uključujući i trojicu golmana. Nisam pratio kakvo je vreme u Sloveniji, učiniću to dva dana pred polazak. Sigurno je toplije nego ovde“, zaključio je Marko Nikolić.

Trener Partrizana je poručio da najbolji igrač Leonardo sutra stiže iz Brazila, kao i da neće pustiti na pozajmicu u druge klubove najtalentovanije fudbalere crno-belih. Radije će ih, kako kaže, proslediti u Teloptik.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar