Холанђани желе везисту Партизана!

Везни фудбалер Партизана Марко Јевтовић каријеру би могао да настави у Холандији, сазнају "Вечерње новости".

Фудбал 16.01.2017 | 14:00
Холанђани желе везисту Партизана!
Јевтовић је јесенас био један од кључних играча у тиму Марка Николића, након што је био на маргинали код бившег тренера Ивана Томића, а клуб је спреман да га прода у случају добре понуде.

"Новости" преносе да постоји интересовање једног клуба из Холандије, чије име не наводе, а који га прати већ неко време.

Јевтовић има 23 године, поникао је у Срему из Јакова, као 18-годишњак је прешао у московски Динамо, али није заиграо у руској Премијер лиги.

Вратио се у Србију у тим Сопота, а пре доласка у Партизан 2015. из Новог Пазара, играо је и за Хајдук из Куле. Има један наступ за младу репрезентацију.

У случају његовог одласка, статус Бразилца Евертона Луиза о чијем се одласку такође спекулише би био коначан. Остао би сигурно у Хумској до краја сезоне.

Партизан је овог јануара довео два појачања у нападу, Леандреа Тавамбу и Мохамеда ел Монира, док се очекује долазак и штопера Николе Вујадиновића.

Црно-бели су 9. јануара почели припреме за други део сезоне, који почиње крајем фебруара. Партизан заостаје шест бодова за лидером Суперлиге Црвеном звездом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар