Holanđani žele vezistu Partizana!

Vezni fudbaler Partizana Marko Jevtović karijeru bi mogao da nastavi u Holandiji, saznaju "Večernje novosti".

Fudbal 16.01.2017 | 14:00
Holanđani žele vezistu Partizana!
Jevtović je jesenas bio jedan od ključnih igrača u timu Marka Nikolića, nakon što je bio na marginali kod bivšeg trenera Ivana Tomića, a klub je spreman da ga proda u slučaju dobre ponude.

"Novosti" prenose da postoji interesovanje jednog kluba iz Holandije, čije ime ne navode, a koji ga prati već neko vreme.

Jevtović ima 23 godine, ponikao je u Sremu iz Jakova, kao 18-godišnjak je prešao u moskovski Dinamo, ali nije zaigrao u ruskoj Premijer ligi.

Vratio se u Srbiju u tim Sopota, a pre dolaska u Partizan 2015. iz Novog Pazara, igrao je i za Hajduk iz Kule. Ima jedan nastup za mladu reprezentaciju.

U slučaju njegovog odlaska, status Brazilca Evertona Luiza o čijem se odlasku takođe spekuliše bi bio konačan. Ostao bi sigurno u Humskoj do kraja sezone.

Partizan je ovog januara doveo dva pojačanja u napadu, Leandrea Tavambu i Mohameda el Monira, dok se očekuje dolazak i štopera Nikole Vujadinovića.

Crno-beli su 9. januara počeli pripreme za drugi deo sezone, koji počinje krajem februara. Partizan zaostaje šest bodova za liderom Superlige Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar