Видео: Готово! Реал побиједио цијелу Европу и довео “црног Златана”!

Швеђанин Александер Исак (17) потписује петогодишњи уговор са Мадриђанима!

Фудбал 16.01.2017 | 13:30
Видео: Готово! Реал побиједио цијелу Европу и довео “црног Златана”!
Александер Исак, млади 17-годишњи нападач из сткохолмског АИК-а, следеће недеље ће и званично постати фудбалер Рала из Мадрида са којим ће потписати уговор на пет година. Ову информацију објавила је вечерас Марка, која пише да је шампион Европе и света добио трку са бројним клубовима који су желели младића, од многих означен као црни Златан Ибрахимовић.

Неколико месеци Реал је пажљиво скаутирао овог момка, неколико пута га гледао уживо, али је тек последњих дана интензивирао преговоре са његовим клубом и заступницима. И није им било тешко да нађу заједнички језик јер је Исаку менаџер наш човек Владо Лемић са којим ради и легенда Реала Предраг Мијатовић, па је логично да је Краљевски клуб био успешан.

Мадриђани могу да доводе играче, али не и да их региструју до лета због чувеног трансфер ембарга од стране ФИФА, а занимљиво да је Исак већ дебитовао минуле недеље и за А репрезентацију Шведске у пријатељском мечу са Словачком. Скаути га описују као снажног у нападу, са великом брзином, упркос чињеници да је висок око 190 сантиметара, па отуда и често поређење са Ибром.

Исак је у новембру већ био у тренинг кампу Реала у Валдебебасу, где се упознао са свим порама овог великог клуба чији ће члан постати током наредне недеље. За њега су се, подсећа Марка, занимали великани европског фудбала: Челси, Бајерн и Јувентус, али је мали на крају изабрао Мадрид.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар