Video: Gotovo! Real pobijedio cijelu Evropu i doveo “crnog Zlatana”!

Šveđanin Aleksander Isak (17) potpisuje petogodišnji ugovor sa Madriđanima!

Fudbal 16.01.2017 | 13:30
Video: Gotovo! Real pobijedio cijelu Evropu i doveo “crnog Zlatana”!
Aleksander Isak, mladi 17-godišnji napadač iz stkoholmskog AIK-a, sledeće nedelje će i zvanično postati fudbaler Rala iz Madrida sa kojim će potpisati ugovor na pet godina. Ovu informaciju objavila je večeras Marka, koja piše da je šampion Evrope i sveta dobio trku sa brojnim klubovima koji su želeli mladića, od mnogih označen kao crni Zlatan Ibrahimović.

Nekoliko meseci Real je pažljivo skautirao ovog momka, nekoliko puta ga gledao uživo, ali je tek poslednjih dana intenzivirao pregovore sa njegovim klubom i zastupnicima. I nije im bilo teško da nađu zajednički jezik jer je Isaku menadžer naš čovek Vlado Lemić sa kojim radi i legenda Reala Predrag Mijatović, pa je logično da je Kraljevski klub bio uspešan.

Madriđani mogu da dovode igrače, ali ne i da ih registruju do leta zbog čuvenog transfer embarga od strane FIFA, a zanimljivo da je Isak već debitovao minule nedelje i za A reprezentaciju Švedske u prijateljskom meču sa Slovačkom. Skauti ga opisuju kao snažnog u napadu, sa velikom brzinom, uprkos činjenici da je visok oko 190 santimetara, pa otuda i često poređenje sa Ibrom.

Isak je u novembru već bio u trening kampu Reala u Valdebebasu, gde se upoznao sa svim porama ovog velikog kluba čiji će član postati tokom naredne nedelje. Za njega su se, podseća Marka, zanimali velikani evropskog fudbala: Čelsi, Bajern i Juventus, ali je mali na kraju izabrao Madrid.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar