Данчић пао са висине у плитку воду

Ален Данчић из Бањалуке, чије је тијело јуче извучено из Врбаса код моста у насељу Траписти, умро је усљед утапања, након што је с висине пао у плитку воду.

Босна и Херцеговина 14.01.2017 | 18:48
Данчић пао са висине у плитку воду
Казао је ово за Фактор др Жељко Каран, директор Завода за судску медицину Републике Српске, гдје је по налогу бањалучког Тужилаштва обављена обдукција.

“Узрок смрти је утапање, а уочене су вишеструке повреде на лијевој бочној страни. Те повреде су настале као посљедица пада с висине негдје у плитку воду”, казао је Каран.

Резултати обдукције говоре у прилог досадашњим резултатима истраге, према којим је Данчић највјероватније починио самоубиство скочивши са неког од мостова на Врбасу.

Данчић је посљедњи пут виђен у ноћи између 5. и 6. јануара ове године. Радио је као конобар у кафићу “Пећина”, недалеко од аутобуске станице у Бањалуци, гдје је оставио опроштајно писмо у којем је најавио своје суицидне намјере.

Након тога породица је алармирала полицију и грађане у нади да ће га можда ипак пронаћи живог, а његов ујак је нудио и новчану награду за информације о њему. Нажалост, испоставило се да је Данчић ипак испунио оно што је најавио у опроштајном писму.

Отац је једног дјетета, а познаници и пријатељи су га описивали као доброг и поштеног младића. Спекулисало се да су га на овај чин нагнали новчани дугови, али званично мотиви самоубиства нису познати.

(Фактор.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МОГУЦЕ...

14.01.2017 18:22

Ако је радио као конобар у наведеном локалу...могуце је да су дугови настали услијед склоности према играма на срецу или "КОЦКИ" Само наводим могуцност јер ми је познат локал као коцкарског типа и сви знају да је углавном са радницима проблем на таквим локацијама. Много је унесреценог народа у дрзави који је завистан о коцки, а дрзава је та која допуста то зло и не обраца пазњу на јадни народ вец гледају своје гузове зато сто имају корист од коцке. Скоро свака странка се финансира од коцке и маса појединаца у политицким јацим позицијама је корумпирана од коцкарског бизниса па се зато и у овом слуцају не спомиње та дјелатност, као и у било ком другом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

вага

14.01.2017 20:52

Обавезно донијети закон којим је коцкање забрањено а утјеривање коцкарских дугова теско кривицнп дјело. Такодје законом забранити кладионице и друге игре на срецу. Ако ти треба пара, заметни козе и овце па извози месо у ЕУ, ако вец не знас ниста друго да радис.