Dančić pao sa visine u plitku vodu

Alen Dančić iz Banjaluke, čije je tijelo juče izvučeno iz Vrbasa kod mosta u naselju Trapisti, umro je usljed utapanja, nakon što je s visine pao u plitku vodu.

Bosna i Hercegovina 14.01.2017 | 18:48
Dančić pao sa visine u plitku vodu
Kazao je ovo za Faktor dr Željko Karan, direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, gdje je po nalogu banjalučkog Tužilaštva obavljena obdukcija.

“Uzrok smrti je utapanje, a uočene su višestruke povrede na lijevoj bočnoj strani. Te povrede su nastale kao posljedica pada s visine negdje u plitku vodu”, kazao je Karan.

Rezultati obdukcije govore u prilog dosadašnjim rezultatima istrage, prema kojim je Dančić najvjerovatnije počinio samoubistvo skočivši sa nekog od mostova na Vrbasu.

Dančić je posljednji put viđen u noći između 5. i 6. januara ove godine. Radio je kao konobar u kafiću “Pećina”, nedaleko od autobuske stanice u Banjaluci, gdje je ostavio oproštajno pismo u kojem je najavio svoje suicidne namjere.

Nakon toga porodica je alarmirala policiju i građane u nadi da će ga možda ipak pronaći živog, a njegov ujak je nudio i novčanu nagradu za informacije o njemu. Nažalost, ispostavilo se da je Dančić ipak ispunio ono što je najavio u oproštajnom pismu.

Otac je jednog djeteta, a poznanici i prijatelji su ga opisivali kao dobrog i poštenog mladića. Spekulisalo se da su ga na ovaj čin nagnali novčani dugovi, ali zvanično motivi samoubistva nisu poznati.

(Faktor.ba)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MOGUCE...

14.01.2017 18:22

Ako je radio kao konobar u navedenom lokalu...moguce je da su dugovi nastali uslijed sklonosti prema igrama na srecu ili "KOCKI" Samo navodim mogucnost jer mi je poznat lokal kao kockarskog tipa i svi znaju da je uglavnom sa radnicima problem na takvim lokacijama. Mnogo je unesrecenog naroda u drzavi koji je zavistan o kocki, a drzava je ta koja dopusta to zlo i ne obraca paznju na jadni narod vec gledaju svoje guzove zato sto imaju korist od kocke. Skoro svaka stranka se finansira od kocke i masa pojedinaca u politickim jacim pozicijama je korumpirana od kockarskog biznisa pa se zato i u ovom slucaju ne spominje ta djelatnost, kao i u bilo kom drugom...

ODGOVORITE
Name

vaga

14.01.2017 20:52

Obavezno donijeti zakon kojim je kockanje zabranjeno a utjerivanje kockarskih dugova tesko krivicnp djelo. Takodje zakonom zabraniti kladionice i druge igre na srecu. Ako ti treba para, zametni koze i ovce pa izvozi meso u EU, ako vec ne znas nista drugo da radis.