Ево и Лестера: Први план - 17.000.000 евра за Гастона Рамиреза!

Мидлзбро већ спремио замену најбољем играчу.

Фудбал 15.01.2017 | 21:00
Ево и Лестера: Први план - 17.000.000 евра за Гастона Рамиреза!
Нико још није дошао, али ако Лестер науми шта је планирао прво појачање ове зиме би могло да буде капитално. Актуелни првак Премијер лиге нациљао је Гастона Рамиреза, везисту Мидлзброа и како сад стоје ствари Уругвајац би почетком следеће седмице требало да се пресели на Кинг апуер стадион.

Лисице су одлучиле да изједначе износ откупне клаузуле која стоји у уговоруи Рамиреза са Мидлзброом, у висини од 15.000.000 фунти, што је нешто више од 17.000.000 евра. У том случају Аитор Каранка је немоћан и све ће зависити од воље играча. А и ту је Лестер већ однео понуду, пошто италијански медији тврде да се са челницима будућег клуба договорио о условима сарадње.

Њавећи заговорник идеје да се ангажује Гастон Рамирез је Клаудио Ранијери. Италијански стручњак добро познаје 26-годишњег репрезентативца Урругваја још из времена док је овај играо за Болоњу, а изгледа да су се сад стекли услови са њихову сарадњу. Рамирез је летос потписао уговор са Мидлзброом на три године, пошто је претходно доказао током пробе на коју га је послао Саутемптон.

Ове сезоне дао је два и наместио три гола, а предстаљао би велико појачање Лестера, не само у Премијер лиги, већ и за Лигу шампиона (противник у осмини финала је Севиља). У случају његовог одласка Мидлзбро би покушао да ангажује Бојана Кркића из Стоука, чија се цена врти мало изнад 9.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар