Evo i Lestera: Prvi plan - 17.000.000 evra za Gastona Ramireza!

Midlzbro već spremio zamenu najboljem igraču.

Fudbal 15.01.2017 | 21:00
Evo i Lestera: Prvi plan - 17.000.000 evra za Gastona Ramireza!
Niko još nije došao, ali ako Lester naumi šta je planirao prvo pojačanje ove zime bi moglo da bude kapitalno. Aktuelni prvak Premijer lige naciljao je Gastona Ramireza, vezistu Midlzbroa i kako sad stoje stvari Urugvajac bi početkom sledeće sedmice trebalo da se preseli na King apuer stadion.

Lisice su odlučile da izjednače iznos otkupne klauzule koja stoji u ugovorui Ramireza sa Midlzbroom, u visini od 15.000.000 funti, što je nešto više od 17.000.000 evra. U tom slučaju Aitor Karanka je nemoćan i sve će zavisiti od volje igrača. A i tu je Lester već odneo ponudu, pošto italijanski mediji tvrde da se sa čelnicima budućeg kluba dogovorio o uslovima saradnje.

Njaveći zagovornik ideje da se angažuje Gaston Ramirez je Klaudio Ranijeri. Italijanski stručnjak dobro poznaje 26-godišnjeg reprezentativca Urrugvaja još iz vremena dok je ovaj igrao za Bolonju, a izgleda da su se sad stekli uslovi sa njihovu saradnju. Ramirez je letos potpisao ugovor sa Midlzbroom na tri godine, pošto je prethodno dokazao tokom probe na koju ga je poslao Sautempton.

Ove sezone dao je dva i namestio tri gola, a predstaljao bi veliko pojačanje Lestera, ne samo u Premijer ligi, već i za Ligu šampiona (protivnik u osmini finala je Sevilja). U slučaju njegovog odlaska Midlzbro bi pokušao da angažuje Bojana Krkića iz Stouka, čija se cena vrti malo iznad 9.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar