Градишка: 10 села нема струју

Снијег који је прошле ноћи пао у градишком крају створио је велике неприлике на путевима, те прекинуо више далековода због чега у десетак села нема струје.

Република Српска 14.01.2017 | 11:50
Градишка: 10 села нема струју
Снијег који је прошле ноћи замео села у Поткозарју и Лијевче пољу убрзано се топи и ствара велике проблеме путарима и електричарима.

Чак седам екипа “Електро-Градишке” је на терену и отклањају кварове, мада је приступ појединим мјестима веома тежак, као што је случај у Јабланици.

Без струје су, због кварова на далеководима, поједина насеља у Ламинцима, Вакуфу, Кочићеву, Береку, турјачком крају, потом Миљевићима и још неким мјестима.



Најтеже је, осим Јабланице, гдје је квар теже природе, у Горњим Подградцима гдје је због нестанка струје престао рад водоводних пумпи па је нестало и воде.

У “Електро-Крајини” нам је речено да су кварови идентификовани и да ће готово сви, уколико не буде непланираних ситуација, бити отклоњени током послијеподнева.

Иначе, комуналци у градском и приградском подручју раде пуним капацитетом, улице су очишчене, путеви проходни, али су многи тротоари затрпани снијегом.

Општина је апеловала на мјештане и власнике пословних објеката да почисте снијег испред својих објеката.

У “Градској чистоћи” кажу да имају довољно соли и механизације те су сви њихови капацитети од раног јутра ангажовани на чишћењу снијега.

Иначе, температура је изнад нуле и данас није хладно као претходних дана.



БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милоз

14.01.2017 13:39

Све је крив Нацелник Зоран Адзиц који двадесетипет година управља електро дистрибуциом тај цовјек је унистио све и зато нема струје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

14.01.2017 14:24

У правусте све су дрвене бандере јос од седамдесетих година. невјероватно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јована

14.01.2017 14:54

Адзиц је неспособан,није успио да замјени дрвене стубове и ријеси проблем са струјом.Сад нам је и нацелник Опстине теско нама у Градисци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бее

14.01.2017 17:11

Срецом па је Латиновиц са својим савјетником ријесио све остале проблеме у Градисци, па само струја остала проблем. Ријесице се и то, само да додје СЗП до Републицке власти. Бице и струје и просперитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лека

14.01.2017 22:30

Само Адзица макар и крао он то зна,Латиновиц није знао ни красти..

ОДГОВОРИТЕ