Требињци са Жељком Јоксимовићем ушли у јулијанску 2017.

Спектакуларним концертом Жељко Јоксимовић увео је у Нову годину по Јулијанском календару велики број Требињаца и њихових гостију.

Република Српска 14.01.2017 | 11:03
Требињци са Жељком Јоксимовићем ушли у јулијанску 2017.
Концерт у Спортској дворани "Милош Мрдић" почео је пјесмом "Лудак као ја", након чега је Јоксимовић у једноипочасовном програму, праћен публиком, пјевао познате хитове и својим фановима приредио вече за памћење.

Јоксимовић је прије концерта новинарима рекао да радо долази у Требиње за које га вежу увијек лијепа сјећања, посебно за концерт који је прије 12 година одржао на стадиону "Полице".

"Требиње је за мене древна средина са традицијом, гдје имам доста пријатеља и познаника и гдје волим да дођем. Надам се да ћемо на љето у Требињу представити и музички пројекат `Два света`", додао је Јоксимовић.

Концерт Жељка Јоксимовића, који се организован у оквиру првог требињског "Зимзограда", поклон је Требињаца из Србије свом родном граду.

Због кише и јаког ветра концерт је уместо на бини “Зимзограда” одржан у Спортској дворани, што није омело Јоксимовића да направи спектакл.

"У дворани сам приснији са публиком", кратко је прокометарисао Јоксимовић.

И у требињским угоститељским објектима било је весело за Православну нову годину, гдје се славило до јутарњих часова.

Извор: Агенције
Фото: Дубравка Чоловић / РАС Србија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

срецна српска нова

14.01.2017 22:14

Било је супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оги

15.01.2017 16:21

Провод за Српску је био прва лига.

ОДГОВОРИТЕ