Trebinjci sa Željkom Joksimovićem ušli u julijansku 2017.

Spektakularnim koncertom Željko Joksimović uveo je u Novu godinu po Julijanskom kalendaru veliki broj Trebinjaca i njihovih gostiju.

Republika Srpska 14.01.2017 | 11:03
Trebinjci sa Željkom Joksimovićem ušli u julijansku 2017.
Koncert u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" počeo je pjesmom "Ludak kao ja", nakon čega je Joksimović u jednoipočasovnom programu, praćen publikom, pjevao poznate hitove i svojim fanovima priredio veče za pamćenje.

Joksimović je prije koncerta novinarima rekao da rado dolazi u Trebinje za koje ga vežu uvijek lijepa sjećanja, posebno za koncert koji je prije 12 godina održao na stadionu "Police".

"Trebinje je za mene drevna sredina sa tradicijom, gdje imam dosta prijatelja i poznanika i gdje volim da dođem. Nadam se da ćemo na ljeto u Trebinju predstaviti i muzički projekat `Dva sveta`", dodao je Joksimović.

Koncert Željka Joksimovića, koji se organizovan u okviru prvog trebinjskog "Zimzograda", poklon je Trebinjaca iz Srbije svom rodnom gradu.

Zbog kiše i jakog vetra koncert je umesto na bini “Zimzograda” održan u Sportskoj dvorani, što nije omelo Joksimovića da napravi spektakl.

"U dvorani sam prisniji sa publikom", kratko je prokometarisao Joksimović.

I u trebinjskim ugostiteljskim objektima bilo je veselo za Pravoslavnu novu godinu, gdje se slavilo do jutarnjih časova.

Izvor: Agencije
Foto: Dubravka Čolović / RAS Srbija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

srecna srpska nova

14.01.2017 23:14

Bilo je super.

ODGOVORITE
Name

ogi

15.01.2017 17:21

Provod za Srpsku je bio prva liga.

ODGOVORITE