Трамп је сада ту, подржимо га сви

Никол Кидман је у разговору за ББЦ2 открила свој став о новоизабраном председнику САД Доналду Трампу.

Свијет 13.01.2017 | 20:52
Трамп је сада ту, подржимо га сви
Добитница Оскара која има двојно, америчко и аустралијско држављанство, изазвала је контроверзу када је поручила Американцима да прихвате и подрже свог новог председника, Доналда Трампа, сада када је изабран.

"Увек се суздржавам да дајем политичке коментаре, никада то нисам чинила ни о Америци ни о Аустралији, премда има питања до којих ми је стало."

"Само могу да кажем да ми као земља морамо да подржимо свакога ко је председник, јер се држава темељи на томе. Како год, он је сада ту", рекла је Кидманова.

Глумица је додала да ће, ко год да је на власти, она наставити да подржава заштиту права и здравља жена и да помаже добротворним организацијама за борбу против рака дојке и јајника.

Коментари Никол Кидман су у знатно другачијем тону од њене партнерке из филма "Сати", Мерил Стрип, која је на 74. додели Златног глобуса преклињала Холивуд да заштити истину, критиковавши Трампа због напада на новинаре, странце и индустрију забаве.

Никол Кидман је у интервјуу истакла да је Мерил Стрип заслужна што у Холивуду данас има квалитетних улога за глумице преко 40 година.

Повод за разговор био је нови филм, "Лион" (Лав), у којем Никол игра Аустралијанку која је усвојила индијског дечака. Филм стиже у српске биоскопе 19. јануара.

Никол се дотакла и неких личних тема као што су тајна успешног брака и проширење породице.

Цео интервју можете погледати у наставку, а њен одговор о Трампу почиње на 13'26''.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хе хе

13.01.2017 21:27

Колико је плацена ова реклама за тај филм?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сухој

14.01.2017 00:13

тек 19. стета сто није 10 дана прије, да послије прославе одете сви дјутуре у кино

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

14.01.2017 00:39

Извините господо новинари , одкад се биоскопи национално опредијелисе да постадосе Српски, зар биоскопи неби требали имати одредницу земље у којој се налазе, хвала унапријед !

ОДГОВОРИТЕ
Name

xцx

15.01.2017 16:15

Како то да си ти Валтер, а Валтер је био Србин?