Tramp je sada tu, podržimo ga svi

Nikol Kidman je u razgovoru za BBC2 otkrila svoj stav o novoizabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu.

Svijet 13.01.2017 | 20:52
Tramp je sada tu, podržimo ga svi
Dobitnica Oskara koja ima dvojno, američko i australijsko državljanstvo, izazvala je kontroverzu kada je poručila Amerikancima da prihvate i podrže svog novog predsednika, Donalda Trampa, sada kada je izabran.

"Uvek se suzdržavam da dajem političke komentare, nikada to nisam činila ni o Americi ni o Australiji, premda ima pitanja do kojih mi je stalo."

"Samo mogu da kažem da mi kao zemlja moramo da podržimo svakoga ko je predsednik, jer se država temelji na tome. Kako god, on je sada tu", rekla je Kidmanova.

Glumica je dodala da će, ko god da je na vlasti, ona nastaviti da podržava zaštitu prava i zdravlja žena i da pomaže dobrotvornim organizacijama za borbu protiv raka dojke i jajnika.

Komentari Nikol Kidman su u znatno drugačijem tonu od njene partnerke iz filma "Sati", Meril Strip, koja je na 74. dodeli Zlatnog globusa preklinjala Holivud da zaštiti istinu, kritikovavši Trampa zbog napada na novinare, strance i industriju zabave.

Nikol Kidman je u intervjuu istakla da je Meril Strip zaslužna što u Holivudu danas ima kvalitetnih uloga za glumice preko 40 godina.

Povod za razgovor bio je novi film, "Lion" (Lav), u kojem Nikol igra Australijanku koja je usvojila indijskog dečaka. Film stiže u srpske bioskope 19. januara.

Nikol se dotakla i nekih ličnih tema kao što su tajna uspešnog braka i proširenje porodice.

Ceo intervju možete pogledati u nastavku, a njen odgovor o Trampu počinje na 13'26''.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

He he

13.01.2017 20:27

Koliko je placena ova reklama za taj film?

ODGOVORITE
Name

suhoj

13.01.2017 23:13

tek 19. steta sto nije 10 dana prije, da poslije proslave odete svi djuture u kino

ODGOVORITE
Name

valter

13.01.2017 23:39

Izvinite gospodo novinari , odkad se bioskopi nacionalno opredijelise da postadose Srpski, zar bioskopi nebi trebali imati odrednicu zemlje u kojoj se nalaze, hvala unaprijed !

ODGOVORITE
Name

xcx

15.01.2017 15:15

Kako to da si ti Valter, a Valter je bio Srbin?