Бура на Стамфорд Бриџу, биће ово дуга ноћ! Конте избацио Косту из тима!

Понуда одмах стигла - 660.000 недељно?! Репрезентативац Шпаније тврди да је повређен, да има проблема са леђима и да због тога није тренирао, док медицинска служба Челсија сервира менаџеру извештаје по којима је са првим стрелцем лиге све у најбољем реду...

Фудбал 13.01.2017 | 21:30
Бура на Стамфорд Бриџу, биће ово дуга ноћ! Конте избацио Косту из тима!
Односи Антонија Контеа и Дијега Косте већ неколико месеци нису сјајни, али према вечерашњим информацијама са Острва сада је не релацији најтемпераментнији тренер - најтемпераментинији играч озбиљно захладнело! Чак до те мере да Коста не тренира већ три дана, па је Италијан одлучио да га не води на утакмицу против Лестера.

Репрезентативац Шпаније тврди да је повређен, да има проблема са леђима и да због тога није тренирао, док медицинска служба Челсија сервира менаџеру извештаје по којима је са првим стрелцем лиге све у најбољем реду. Конте се ставио на страну лекара, показао да има потпуно поверење у оно што су написали и због тога је наводно дошао у нови вербални сукоб са натурализованим Шпанац. 

Све ово догађа се после пораза у дербију од Тотенхема и могло би врло лоше да утиче на амбијент у екипи. Италијански стручњак из тог разлога одлучио је да склони Косту из тима. 

Можда ће Конте на тај начин добити мир у свлачионици, али то што први стрелац Плавац не путује на утакмицу са Лестером био је сигнал за таблоиде да крену у акцију. Многи, па и они водећи, "реномирани", објавили су како је неименовани клуб из Кине реаговао истог трена и на Стамфорд Бриџ послао понуду тешку 35.000.000 евра, за Челси, али и за Костукоја гласи: 660.000 евра недељно. Годишње - 31.680.000?! С тим цифрама био би други најплаћенији играч на свету, одмах иза Карлоса Тевеза са 721.000.

Друштвене мреже горе, а аналитичари на ове спекулације "калеме" чињеницу да је клуб из Лондона већ кренуо у потрагу за новим нападачем. Фудбаласка Европа бруји, три су питања пред нама:

Да ли је то и дефинитивно пукло између Контеа и Косте и да ли нас чека још једна трансфер бомба у режији Кинеза? Или је можда цела фрка исконструисана од стране менаждера како би се за Бразилца обезбедио што бољи уговор. Јер знате да се претходних дана причало о томе. 

Чекамо, нема на друге...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар