Bura na Stamford Bridžu, biće ovo duga noć! Konte izbacio Kostu iz tima!

Ponuda odmah stigla - 660.000 nedeljno?! Reprezentativac Španije tvrdi da je povređen, da ima problema sa leđima i da zbog toga nije trenirao, dok medicinska služba Čelsija servira menadžeru izveštaje po kojima je sa prvim strelcem lige sve u najboljem redu...

Fudbal 13.01.2017 | 21:30
Bura na Stamford Bridžu, biće ovo duga noć! Konte izbacio Kostu iz tima!
Odnosi Antonija Kontea i Dijega Koste već nekoliko meseci nisu sjajni, ali prema večerašnjim informacijama sa Ostrva sada je ne relaciji najtemperamentniji trener - najtemperamentiniji igrač ozbiljno zahladnelo! Čak do te mere da Kosta ne trenira već tri dana, pa je Italijan odlučio da ga ne vodi na utakmicu protiv Lestera.

Reprezentativac Španije tvrdi da je povređen, da ima problema sa leđima i da zbog toga nije trenirao, dok medicinska služba Čelsija servira menadžeru izveštaje po kojima je sa prvim strelcem lige sve u najboljem redu. Konte se stavio na stranu lekara, pokazao da ima potpuno poverenje u ono što su napisali i zbog toga je navodno došao u novi verbalni sukob sa naturalizovanim Španac. 

Sve ovo događa se posle poraza u derbiju od Totenhema i moglo bi vrlo loše da utiče na ambijent u ekipi. Italijanski stručnjak iz tog razloga odlučio je da skloni Kostu iz tima. 

Možda će Konte na taj način dobiti mir u svlačionici, ali to što prvi strelac Plavac ne putuje na utakmicu sa Lesterom bio je signal za tabloide da krenu u akciju. Mnogi, pa i oni vodeći, "renomirani", objavili su kako je neimenovani klub iz Kine reagovao istog trena i na Stamford Bridž poslao ponudu tešku 35.000.000 evra, za Čelsi, ali i za Kostukoja glasi: 660.000 evra nedeljno. Godišnje - 31.680.000?! S tim ciframa bio bi drugi najplaćeniji igrač na svetu, odmah iza Karlosa Teveza sa 721.000.

Društvene mreže gore, a analitičari na ove spekulacije "kaleme" činjenicu da je klub iz Londona već krenuo u potragu za novim napadačem. Fudbalaska Evropa bruji, tri su pitanja pred nama:

Da li je to i definitivno puklo između Kontea i Koste i da li nas čeka još jedna transfer bomba u režiji Kineza? Ili je možda cela frka iskonstruisana od strane menaždera kako bi se za Brazilca obezbedio što bolji ugovor. Jer znate da se prethodnih dana pričalo o tome. 

Čekamo, nema na druge...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar