Перић: Изузетно успјешна година

Предсједник Општинског одбора Српске демократске странке Угљевик Василије Перић оцјенио је предходну годину као изузетно успјешну за ову странку.

Република Српска 13.01.2017 | 20:23
Перић: Изузетно успјешна година
Перић је на традиционалном пријему за чланове и симпатизере СДС-а поводом 9. јанура-Дана Републике и православне Нове године захвалио свим присталицама на марљивом раду који је доприњео да на предходним локалним изборима СДС буде апсолутни побједник.

„Од 2000 године смо побједници у континуитету, а то је резултат марљивог рада на побољшању услова и квалитета живота у општини Угљевик; то је резултат ангажовања и рада чланова СДС-а свих ових година“, рекао је Перић.

Перић је подсјетио да је Угљевик прешао пут од једне неразвијене до једне од најразвијенијих општина са највећим просјеком плата у Српској.



„Успјели смо за сав овај период колико чинимо власт у континуитету да изградимо путне комуникације у свим мјесним заједницама, да изградимо 16 водовода и више од 97 одсто наше општине има уредно водоснадбијевање, да обновимо све школе, изградимо модеран Центар за културу, да градимо спортска игралишта, да подстичемо пољопривреду и привреду, а да неколико година уназад Угљевик буде са највећим просјеком плата у Српској“, рекао је Перић.

Он је најавио изградњу нових инфраструктурних пројеката.

„У овом мандату уредиће се корито ријеке Јање, која ће заштити Угљевик од поплава, али и побољшати изглед градског дијела. Стимулисаћемо и даље пољопривреду и привреду, уредићемо нове пословне зоне“, рекао је Перић.

Василије Перић на протелим локалним изборима освојио је пети узастопни мандат за начелника општине Угљевик, а СДС има највећи број одборничких мандата у Скупштини Угљевика.

Општина Угљевик

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

црис

13.01.2017 19:48

ја помислих успјесна за народ. па ми би цудно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бог све види

13.01.2017 20:53

Највеци просјек плате док је електране ста кад је небуде цика вајо оцемо једт инфраструктуру асвалт и пит воду гладни сваки дан све нас је мање све неподобне фирме сте затворили ниста неотварате вама је само до капитални инвестиција а васа дијеца се готиве по свјету зањи зиме ни кризе нема

Name

Коренита

15.01.2017 13:45

Велико хвала нашем начелнику на уредном водоснадбијевању , које је ових дана на високом нивоу. Посебна захвалница за чишћење пута до Корените, вјероватно је то награда за одличан резултат на прошлим изборима.

ОДГОВОРИТЕ