Perić: Izuzetno uspješna godina

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Ugljevik Vasilije Perić ocjenio je predhodnu godinu kao izuzetno uspješnu za ovu stranku.

Republika Srpska 13.01.2017 | 20:23
Perić: Izuzetno uspješna godina
Perić je na tradicionalnom prijemu za članove i simpatizere SDS-a povodom 9. janura-Dana Republike i pravoslavne Nove godine zahvalio svim pristalicama na marljivom radu koji je doprinjeo da na predhodnim lokalnim izborima SDS bude apsolutni pobjednik.

„Od 2000 godine smo pobjednici u kontinuitetu, a to je rezultat marljivog rada na poboljšanju uslova i kvaliteta života u opštini Ugljevik; to je rezultat angažovanja i rada članova SDS-a svih ovih godina“, rekao je Perić.

Perić je podsjetio da je Ugljevik prešao put od jedne nerazvijene do jedne od najrazvijenijih opština sa najvećim prosjekom plata u Srpskoj.



„Uspjeli smo za sav ovaj period koliko činimo vlast u kontinuitetu da izgradimo putne komunikacije u svim mjesnim zajednicama, da izgradimo 16 vodovoda i više od 97 odsto naše opštine ima uredno vodosnadbijevanje, da obnovimo sve škole, izgradimo moderan Centar za kulturu, da gradimo sportska igrališta, da podstičemo poljoprivredu i privredu, a da nekoliko godina unazad Ugljevik bude sa najvećim prosjekom plata u Srpskoj“, rekao je Perić.

On je najavio izgradnju novih infrastrukturnih projekata.

„U ovom mandatu urediće se korito rijeke Janje, koja će zaštiti Ugljevik od poplava, ali i poboljšati izgled gradskog dijela. Stimulisaćemo i dalje poljoprivredu i privredu, uredićemo nove poslovne zone“, rekao je Perić.

Vasilije Perić na protelim lokalnim izborima osvojio je peti uzastopni mandat za načelnika opštine Ugljevik, a SDS ima najveći broj odborničkih mandata u Skupštini Ugljevika.

Opština Ugljevik

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

cris

13.01.2017 19:48

ja pomislih uspjesna za narod. pa mi bi cudno.

ODGOVORITE
Name

Bog sve vidi

13.01.2017 20:53

Najveci prosjek plate dok je elektrane sta kad je nebude cika vajo ocemo jedt infrastrukturu asvalt i pit vodu gladni svaki dan sve nas je manje sve nepodobne firme ste zatvorili nista neotvarate vama je samo do kapitalni investicija a vasa dijeca se gotive po svjetu zanji zime ni krize nema

Name

Korenita

15.01.2017 13:45

Veliko hvala našem načelniku na urednom vodosnadbijevanju , koje je ovih dana na visokom nivou. Posebna zahvalnica za čišćenje puta do Korenite, vjerovatno je to nagrada za odličan rezultat na prošlim izborima.

ODGOVORITE