Каракашевић: Кажу - матор сам?! Али сам најбољи!

Најбољи стонотенисер Србије одустао од пензије. "Стар сам, а колико се сећам претходне две године сам играо у Србији па ме није нико победио", поручио Александар Каракашевић који ће играти на СП.

Остали спортови 21.01.2017 | 16:45
Каракашевић: Кажу - матор сам?! Али сам најбољи!
Александар Каракашевић је после освајања медаље прошле године на Европском првенству најавио крај каријере. Ипак, променио је одлуку.

Потписао је за чешки клуб Острава који игра у Лиги шампиона и непоражен је у домаћој лиг, а одлучио је и да наступа на Светском шампионату у марту.

"Како ствари стоје, оно што се игра појединачно и даље ћу да играм. Пре свега мислим да учествујем на Светском шампионату у Дизелдорфу у марту. И Рута Паскаускиене са којом са освојио толико злата и ово последње бронзано одличје ће највероватније да буде и у Немачкој, тако да ћемо одустати од пензионисања. У дублу помишљам и да позовем неког Кинеза. Нек ми дају и осмог из њихове екипе немам ништа против. Питање је да ли ће Бојан Токић да игра", изјавио је за "Спортски журнал Каракашевић.

Он је рекао да га је увредило то што су га "прозивали" да је исувише стар.

"Стално ми нешто натрљавају на нос како сам матор. Почела је да ме буде срамота што играм. Међутим, ствари су постављене сасвим наопачке. Шта значи то да сам матор? Па колико се сећам претходне две године сам играо у Србији па ме није нико победио. Изволите момци, победите ме оваквог какав сам па заслужите место у репрезентацији",изјавио је 41-годишњи српски стонотенисер.

"Играо бих и на екипном Европском шампионату са Марком Јевтовићем и Жолтом Петеом, са момцима који заслужују по рејтингу и квалитету да нас представљају. Међутим, нећу да дозволим да ме људи из Савеза вређају и понижавају", додао је Каракашевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар