Karakašević: Kažu - mator sam?! Ali sam najbolji!

Najbolji stonoteniser Srbije odustao od penzije. "Star sam, a koliko se sećam prethodne dve godine sam igrao u Srbiji pa me nije niko pobedio", poručio Aleksandar Karakašević koji će igrati na SP.

Ostali sportovi 21.01.2017 | 16:45
Karakašević: Kažu - mator sam?! Ali sam najbolji!
Aleksandar Karakašević je posle osvajanja medalje prošle godine na Evropskom prvenstvu najavio kraj karijere. Ipak, promenio je odluku.

Potpisao je za češki klub Ostrava koji igra u Ligi šampiona i neporažen je u domaćoj lig, a odlučio je i da nastupa na Svetskom šampionatu u martu.

"Kako stvari stoje, ono što se igra pojedinačno i dalje ću da igram. Pre svega mislim da učestvujem na Svetskom šampionatu u Dizeldorfu u martu. I Ruta Paskauskiene sa kojom sa osvojio toliko zlata i ovo poslednje bronzano odličje će najverovatnije da bude i u Nemačkoj, tako da ćemo odustati od penzionisanja. U dublu pomišljam i da pozovem nekog Kineza. Nek mi daju i osmog iz njihove ekipe nemam ništa protiv. Pitanje je da li će Bojan Tokić da igra", izjavio je za "Sportski žurnal Karakašević.

On je rekao da ga je uvredilo to što su ga "prozivali" da je isuviše star.

"Stalno mi nešto natrljavaju na nos kako sam mator. Počela je da me bude sramota što igram. Međutim, stvari su postavljene sasvim naopačke. Šta znači to da sam mator? Pa koliko se sećam prethodne dve godine sam igrao u Srbiji pa me nije niko pobedio. Izvolite momci, pobedite me ovakvog kakav sam pa zaslužite mesto u reprezentaciji",izjavio je 41-godišnji srpski stonoteniser.

"Igrao bih i na ekipnom Evropskom šampionatu sa Markom Jevtovićem i Žoltom Peteom, sa momcima koji zaslužuju po rejtingu i kvalitetu da nas predstavljaju. Međutim, neću da dozvolim da me ljudi iz Saveza vređaju i ponižavaju", dodao je Karakašević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar