Два клуба хоће Луку Јовића!

После Виторије Сетубал су се појавили нови кандидати.

Фудбал 14.01.2017 | 21:30
Два клуба хоће Луку Јовића!
Иза Луке Јовића је изгубљена јесен и једино решење је да напусти Бенфику и пресели се негде где би имао минутажу и где би могао да се развија као играч. већ годину дана не игра и стагнира. У Бенфики не рачунају на њега за ову сезону, али не желе да га продају. Зато је позајмица најреалније решење.

Прво се помињала Виторија Сетубал, Бенфика је дала зелено светло, али малди нападач није био заинтересован да се пресели на позајмицу у овај клуб. Сада су се појавиле још две опције.

Португалски медији пишу да је тамошњи прволигаш Белененсес један од заинтересованих да позајми Јовића. Али тек ако не успе да доведе његовог 17-годишњег саиграча ЖозеаГомеша. Овај талентовани нападач Бенфике је прва жеља Беленсесеса и ако њега не доведу на позајмицу, обратиће се Бенфики са жељом да им позајми Јовића.  

Међутим, много занимљивије вести стижу из Италије. Газета дело Спорт пише да је Фиорентина заинтересована за Луку Јовића. Тачније, њен директор Панталео Корвино који је у прошлости често доводио играче са ових простора и који је често сарађивао са Фалијем Рамаданијем, власником агенције чији члан је Јовић.

Фиорентина ради на мегатрансферу Николе Калинића и продаји Хрвата у Кину (Рамаданијев клијент), а део зарађеног новца би инвестирала у довођење адекватне замене попутЛуиса Муријела из Сампдорије, али и још једног младог нападача који би полако стасавао.Јовић је добро познат Корвину од раније, скаутиран је од стране Виоле и можда би сада могао да заврши код Корвина. Жеља Фиорентине је и талентовани Бојан Кнежевић из загребачког Динама...   

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар