Dva kluba hoće Luku Jovića!

Posle Vitorije Setubal su se pojavili novi kandidati.

Fudbal 14.01.2017 | 21:30
Dva kluba hoće Luku Jovića!
Iza Luke Jovića je izgubljena jesen i jedino rešenje je da napusti Benfiku i preseli se negde gde bi imao minutažu i gde bi mogao da se razvija kao igrač. već godinu dana ne igra i stagnira. U Benfiki ne računaju na njega za ovu sezonu, ali ne žele da ga prodaju. Zato je pozajmica najrealnije rešenje.

Prvo se pominjala Vitorija Setubal, Benfika je dala zeleno svetlo, ali maldi napadač nije bio zainteresovan da se preseli na pozajmicu u ovaj klub. Sada su se pojavile još dve opcije.

Portugalski mediji pišu da je tamošnji prvoligaš Belenenses jedan od zainteresovanih da pozajmi Jovića. Ali tek ako ne uspe da dovede njegovog 17-godišnjeg saigrača ŽozeaGomeša. Ovaj talentovani napadač Benfike je prva želja Belensesesa i ako njega ne dovedu na pozajmicu, obratiće se Benfiki sa željom da im pozajmi Jovića.  

Međutim, mnogo zanimljivije vesti stižu iz Italije. Gazeta delo Sport piše da je Fiorentina zainteresovana za Luku Jovića. Tačnije, njen direktor Pantaleo Korvino koji je u prošlosti često dovodio igrače sa ovih prostora i koji je često sarađivao sa Falijem Ramadanijem, vlasnikom agencije čiji član je Jović.

Fiorentina radi na megatransferu Nikole Kalinića i prodaji Hrvata u Kinu (Ramadanijev klijent), a deo zarađenog novca bi investirala u dovođenje adekvatne zamene poputLuisa Murijela iz Sampdorije, ali i još jednog mladog napadača koji bi polako stasavao.Jović je dobro poznat Korvinu od ranije, skautiran je od strane Viole i možda bi sada mogao da završi kod Korvina. Želja Fiorentine je i talentovani Bojan Knežević iz zagrebačkog Dinama...   

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar