Челси плаћа 45.000.000 евра и удара Вест Хем тамо гдје боли?!

Димитри Паје после несугласица са Славеном Билићем размишља о Плавцима, а у игри је и даље и повратак у Олимпик из Марсеља.

Фудбал 14.01.2017 | 19:30
Челси плаћа 45.000.000 евра и удара Вест Хем тамо гдје боли?!
Изгледа да смо добили праву острвску трансфер сапуницу, а главни јунак је Димитри Паје.Славен Билић незадовољан је његовим понашањем, француски мајстор слободних удараца жели да напусти клуб, а у ред су стали многи. Неки су и одбијени.

Како преноси тиражни таблоид Сан, Челси је наводно спреман да понуди чак 45.000.000 евра за Пајеа, играча који има уговор на још је година са Вест Хемом.

Лондонски Плавци и тренер Антонио Конте тренутно имају и вишка новца за зимски прелазни рок, пошто су недавно продали Оскара у Кину за више од 60.000.000 евра. Није, додуше,Паје, био прва мета Контеа за појачање на средини терена. То је био Чилеанац Артуро Видал, али је Бајерн лако одбио покушај Челсија који се затим окренуо фудбалеру градског ривала.

Исти извори наводе и да је управа Чекићара већ одбила понуду Пајеовог бившег клуба, Олимпика из Марсеља  у висини од 22.000.000 европских новчаница. Додуше, Л'Екип тврди да је Паје са челницима Олимпика постигао начелан договор и да очекује да француски клуб изађе пред Вест Хем са новом понудом.  

Према одредбама уговора који тренутно има са Вест Хемом, Паје у том клубу недељно зарађује 143.000 евра недељно.
Ове сезоне француски везиста је одиграо 22 утакмице и постигао три гола за Чекићаре. Вест Хем, додуше, не стоји баш најбоље на табели јер заузима 13. место на табели са 22 бода.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар