Čelsi plaća 45.000.000 evra i udara Vest Hem tamo gdje boli?!

Dimitri Paje posle nesuglasica sa Slavenom Bilićem razmišlja o Plavcima, a u igri je i dalje i povratak u Olimpik iz Marselja.

Fudbal 14.01.2017 | 19:30
Čelsi plaća 45.000.000 evra i udara Vest Hem tamo gdje boli?!
Izgleda da smo dobili pravu ostrvsku transfer sapunicu, a glavni junak je Dimitri Paje.Slaven Bilić nezadovoljan je njegovim ponašanjem, francuski majstor slobodnih udaraca želi da napusti klub, a u red su stali mnogi. Neki su i odbijeni.

Kako prenosi tiražni tabloid San, Čelsi je navodno spreman da ponudi čak 45.000.000 evra za Pajea, igrača koji ima ugovor na još je godina sa Vest Hemom.

Londonski Plavci i trener Antonio Konte trenutno imaju i viška novca za zimski prelazni rok, pošto su nedavno prodali Oskara u Kinu za više od 60.000.000 evra. Nije, doduše,Paje, bio prva meta Kontea za pojačanje na sredini terena. To je bio Čileanac Arturo Vidal, ali je Bajern lako odbio pokušaj Čelsija koji se zatim okrenuo fudbaleru gradskog rivala.

Isti izvori navode i da je uprava Čekićara već odbila ponudu Pajeovog bivšeg kluba, Olimpika iz Marselja  u visini od 22.000.000 evropskih novčanica. Doduše, L'Ekip tvrdi da je Paje sa čelnicima Olimpika postigao načelan dogovor i da očekuje da francuski klub izađe pred Vest Hem sa novom ponudom.  

Prema odredbama ugovora koji trenutno ima sa Vest Hemom, Paje u tom klubu nedeljno zarađuje 143.000 evra nedeljno.
Ove sezone francuski vezista je odigrao 22 utakmice i postigao tri gola za Čekićare. Vest Hem, doduše, ne stoji baš najbolje na tabeli jer zauzima 13. mesto na tabeli sa 22 boda.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar