Звезда: Сад је Мелег први пик! Двије препреке до трансфера!

Неће доћи Константин Будеску, зато је ближи - Дејан Мелег! Одустајање од намере да се ангажује румунски креатор игре, приближило је руководиоце Црвене звезде Новом Саду, где би могли да активирају још пре десет дана означену мету за преговоре.

Фудбал 14.01.2017 | 18:30
Звезда: Сад је Мелег први пик! Двије препреке до трансфера!
Капитен Војводине постао је приоритет челника клуба са Маракане пошто није дошло до договора са некадашњим капитеном Астре Ђурђу и сад је фокус управо на његовом ангажману, јер је процена црвено-белих да би његовим доласком добили квалитет више у заврној трећини терена. И разноврстност у грађењу акција, јер Мелег може подједнако вешто да покрива централне, али и обе крилне позиције, а јесенас је био један од продуктивнијих фудбалера Лала, дао је девет и наместио пет голова на 27 утакмица у свим такмичењима.

Спортски журнал и Вечерње новости отуда преносе да је Мелег у игри, уз напомињу да на путу до реализације његовог трансфера постоје две препреке. Прва је финансијска и тиче се захтева челника Војводине - МОЗЗАРТ Спорт је већ о томе писао - који траже 700.000 евра на име обештећења. Други је процена играча, односно да ли он жели да се сели на Маракану, пошто наводно има и друге понуде.

У сваком случају, Мелег је означен као фудбалер који се налази на листи жеља. На истој је и Џереми Бокила, репрезентативац ДР Конго, од кога се, по окончању учешћа на Купу афричких нација, очекује да буде нови шпиц или да се за ту позицију бори за староседеоцемПредрагом Сикимићем, односно новајлијом Миланом Павковим. Журнал наводи да су контакти са бившим фудбалером Терека успостављени и да би он требало да буде замена за Уга Вијеиру, који се преселио у Јапан.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар