Zvezda: Sad je Meleg prvi pik! Dvije prepreke do transfera!

Neće doći Konstantin Budesku, zato je bliži - Dejan Meleg! Odustajanje od namere da se angažuje rumunski kreator igre, približilo je rukovodioce Crvene zvezde Novom Sadu, gde bi mogli da aktiviraju još pre deset dana označenu metu za pregovore.

Fudbal 14.01.2017 | 18:30
Zvezda: Sad je Meleg prvi pik! Dvije prepreke do transfera!
Kapiten Vojvodine postao je prioritet čelnika kluba sa Marakane pošto nije došlo do dogovora sa nekadašnjim kapitenom Astre Đurđu i sad je fokus upravo na njegovom angažmanu, jer je procena crveno-belih da bi njegovim dolaskom dobili kvalitet više u zavrnoj trećini terena. I raznovrstnost u građenju akcija, jer Meleg može podjednako vešto da pokriva centralne, ali i obe krilne pozicije, a jesenas je bio jedan od produktivnijih fudbalera Lala, dao je devet i namestio pet golova na 27 utakmica u svim takmičenjima.

Sportski žurnal i Večernje novosti otuda prenose da je Meleg u igri, uz napominju da na putu do realizacije njegovog transfera postoje dve prepreke. Prva je finansijska i tiče se zahteva čelnika Vojvodine - MOZZART Sport je već o tome pisao - koji traže 700.000 evra na ime obeštećenja. Drugi je procena igrača, odnosno da li on želi da se seli na Marakanu, pošto navodno ima i druge ponude.

U svakom slučaju, Meleg je označen kao fudbaler koji se nalazi na listi želja. Na istoj je i Džeremi Bokila, reprezentativac DR Kongo, od koga se, po okončanju učešća na Kupu afričkih nacija, očekuje da bude novi špic ili da se za tu poziciju bori za starosedeocemPredragom Sikimićem, odnosno novajlijom Milanom Pavkovim. Žurnal navodi da su kontakti sa bivšim fudbalerom Tereka uspostavljeni i da bi on trebalo da bude zamena za Uga Vijeiru, koji se preselio u Japan.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar