Ни Валенсија, ни Манчестер Јунајтед: Евра изненадио избором новог клуба!

Француз одлучио где се сели из Јувентуса, стиже Колашинац.

Фудбал 14.01.2017 | 18:00
Ни Валенсија, ни Манчестер Јунајтед: Евра изненадио избором новог клуба!
Данима је трајала неизвесност око наставка каријере Патриса Евре, али изгледа да је француски ветеран пресекао и донео коначну одлуку. Која је прилично изненађујућа…

Телевизија Скај је синоћ јавила да је леви бек Јувентуса одлучио да се пресели у Кристал Палас који се до сада није помињао као његов будући клуб!

Италијанска телевизија јавља да је Евра прихватио понуду Орлова и да ће у наредним даним трансфер бити озваничен. Он је склоњен из првог тима Јувентуса шест месеци пре истека уговора јер је управа клуба решила да се разиђу иако је тренер Алегри желео да задржи искусног дефанзивца.

Помињао се повратак на Олд Трафорд, желео га је Вест Хем, данима је преговарао са Валенсијом и био је најближи селидби на Местаљу, али је изненада у причу ускочио Кристал Палас и постигао договор са Французом. Није познато под којим финансијским условима се Евра сели на Селхурст Парк.

Истовремено, Јувентус је спреман да понуди Шалкеу 4.000.000 евра за Сеада Колашинца. Јуве се још раније догворио са Босанцем да се на крају сезоне пресели у Торино као слободан играч када му истекне уговор са Немцима, али сада би да убрзају ствари јер остају само са Алексом Сандром као решењем на левом беку.

Чека се одговор Шалкеа, а ако Немци не пусте Колашинца за 4.000.000 евра, није искључено да Јуве до краја сезоне позајми Адама Масину из Болоње.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар