Ni Valensija, ni Mančester Junajted: Evra iznenadio izborom novog kluba!

Francuz odlučio gde se seli iz Juventusa, stiže Kolašinac.

Fudbal 14.01.2017 | 18:00
Ni Valensija, ni Mančester Junajted: Evra iznenadio izborom novog kluba!
Danima je trajala neizvesnost oko nastavka karijere Patrisa Evre, ali izgleda da je francuski veteran presekao i doneo konačnu odluku. Koja je prilično iznenađujuća…

Televizija Skaj je sinoć javila da je levi bek Juventusa odlučio da se preseli u Kristal Palas koji se do sada nije pominjao kao njegov budući klub!

Italijanska televizija javlja da je Evra prihvatio ponudu Orlova i da će u narednim danim transfer biti ozvaničen. On je sklonjen iz prvog tima Juventusa šest meseci pre isteka ugovora jer je uprava kluba rešila da se raziđu iako je trener Alegri želeo da zadrži iskusnog defanzivca.

Pominjao se povratak na Old Traford, želeo ga je Vest Hem, danima je pregovarao sa Valensijom i bio je najbliži selidbi na Mestalju, ali je iznenada u priču uskočio Kristal Palas i postigao dogovor sa Francuzom. Nije poznato pod kojim finansijskim uslovima se Evra seli na Selhurst Park.

Istovremeno, Juventus je spreman da ponudi Šalkeu 4.000.000 evra za Seada Kolašinca. Juve se još ranije dogvorio sa Bosancem da se na kraju sezone preseli u Torino kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor sa Nemcima, ali sada bi da ubrzaju stvari jer ostaju samo sa Aleksom Sandrom kao rešenjem na levom beku.

Čeka se odgovor Šalkea, a ako Nemci ne puste Kolašinca za 4.000.000 evra, nije isključeno da Juve do kraja sezone pozajmi Adama Masinu iz Bolonje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar